Cele mai frumoase tinute in toamna-iarna 2012-2013

V-ati pregatit tinutele de iarna ?Vara calduroasa isi cam face bagajele e un semn ca trebuie sa strangi hainele de vara si sa le scoti pe cele de iarna .Daca nu ai haine de iarna la moda e timpul sa te duci la cumparaturi pentru a le cumpara la un pret ok si nu la un pret de sezon putin piperat.Trebuie sa le aducem multumiri designerilor de top ca Alexander McQueen si Salvatore Ferragamo  care au creat pentru noi tinute pentru toamna acestui an.Sa punem mana pe portpfel si sa nu ratam ocazia sa le cumparam creatiile minunate dupa cum urmeaza in pozele de mai jos:

clip_image00216

Barbateasca si totusi atat de feminina,aici avem un design inspirat de Moda Militara Clasica Foarte elegant, exprima prezentarea curbele corpului dumneavoastra ?i de mare finete , de data aceasta iarna va primi un concurent bun in forma cu  aceast? haina de iarna sporiti  confortul dumneavoastra.

clip_image00412

 

O alta tinuta WOW din stilul Militar Clasic combinand doua tonuri de efect alcatuind o tinuta magnifica

.clip_image00611

Cand vrei sa impui ideea unui stil in moda ,cand vrei sa arati caldura tinutei pe care o porti este important sa stii sa iti arati feminitatea  pentru a avea un look la moda .In mod particular rochia creion e la moda in toamna asta.

clip_image0085

Pielea ca material nu este niciodata un material invechit care sa nu mai fie la moda mai ales cand o asociezi cu sezonul de iarna.

Magia pielii imbinata cu priceperea Valentino aduc in aceasta toamna cele mai sexy tinute din piele pentru acest sezon.

Leave a Reply

Cuvinte rezultate la cautari

haine frumoase 2013, vradina ntusimata 2013, βραδυνα χειμωνιατικα ντυσιματα, meleg téli pulcsik 2012, isabel ενδυματα φθινοπωρο χειμωνας 2012-2013, alexander mcqueen aksam elbıse, χειμωνιατικα ντυσιματα 2013, sukienki z rumunii, χειμωνιατικα ντυσιματα 2013, modela rochii ocazie toamna iarna2012,