Colectia de rochii Terani Prom 2012

Balurile sunt printre cele mai importante evenimente speciale din viata tinerelor, de aceea rochiile purtate la astfel de evenimente trebuie sa fie la fel de speciale, ba chiar perfecte. Daca sunteti in cautarea unei rochii care sa atraga atat admiratie cat si invidie, si sa va faca sa va simtiti ca o printesa la balul la care urmeaza sa participati, cel mai probabil veti gasi modelul potrivit in colectia de rochii pentru baluri Terani 2012. Colectia cuprinde 168 de modele de rochii in culori vibrante, fie ele scurte, lungi, mulate sau vaporoase, un mix intre inocenta si seductie care va va incanta cu siguranta.

[nggallery id=45]

Rochiile Terani au fost mereu combinatia perfecta intre eleganta si accesibilitate, in fiecare creatie a casei de moda regasindu-se calitatea exceptionala a materialelor si a unui design superb, insa nu si asa-numitele preturi de designer, pe care si le pot permite doar vedetele. Si totusi, colectiile Terani nu au fost lipsite niciodata de lumina reflectoarelor, rochiile designerului fiind vazute de nenumarate ori pe covorul rosu sau in concursuri de miss, si, de asemenea, alese pentru copertele unor publicatii glamour cum ar fi Teen Vogue, Teen Prom, COSMOgirl si Seventeen.

Leave a Reply

Cuvinte rezultate la cautari

sandaLe cu plataforma elegante, rochii de lux cluj, rotterdamda abiye dukkanlari, καπέλα μόδα 2012, rochi de domnisoare de onoare baia mare, rochii elegante pentru mici domnisoare de onoare, καταστηματα με βραδυνα φορεματαn thessaloniki, rochi ocazie varsta doua, rochii scurte pentru domnisoare, rochi de seara timisoara,