Luis Vuitton Colectie haine primavara 2014

Dupa luni de speculatii despre starea contractului Marc Jacobs de la Louis Vuitton , era scris pe perete azi . Punerea in scena a spectacolului re – creat multe dintre seturile de mandatului sau de saisprezece ani la casa de LVMH detinuta : lifturilor , scarilor rulante ,carusel ,fantana , sezonul trecut hotelului coridoare erau toti acolo , un memento de priceperea de designer extraordinar , numai de data aceasta prestate in nuante de negru . Dupa spectacol , Jacobs a confirmat ca el si partenerul sau de afaceri , Robert Duffy , ar fi lasand francez casa de bunuri de lux . Se spune ca se vor concentra pe o oferta publica initiala a companiei Marc Jacobs , in care este de asemenea un LVMH investitor .
[nggallery id=1612]

Deci, a fost la revedere de pe pista de azi . Dar, in ciuda Implicatiile triste de haine toate negre , nu am simtit ca o afacere trist . Jacobs dedicat de colectare pentru multe femei care au atins sau l-au influentat cursul deceniului sau si o jumatate din Paris , trateaza inclusiv Coco Chanel designer de muze , Rei Kawakubo , si Miuccia Prada . Ai vazut biti si piese ale activitatii lor in aceasta colectie , in plus fata de callback propriilor sale cele mai mari hit-uri . ” Pentru a showgirl in noi toti , ” a fost cum am semnat notele sale de programe .

Printre arata patruzeci si unu , unele mai mult decat altele semana cu haine showgirl , dar aproape toate dintre ele au fost minutios ornat cu combinatii de margele jet , cristale , pene si lucioase . Fiecare si fiecare dintre modelele purtau un extravagant Stephen Jones conceput diadema de pene de strut . ?i totusi, ai putea simti influenta strazii , in acelasi mod in care a facut la Jacobs ” New York spectacol . Care a avut o multime de a face cu pantofi plat ca modelele captusit de-a lungul in pe covoare mongoli miel , jachete motociclist puternic impodobit ( obiecte de colectie instant , acele ) , si un accent nu – nesemnificativ pe denim , atat varietatea albastru decolorat uzate rochii de rezervor tul sub douazeci de ani , cu un spirit , si in mozaic viclean de negru asociat cu Blazers barbatesc . Jacobs parea a fi a face un punct cu toate acele – americanismele , si una la timp la asta , avand in vedere reorientarea lui iminent pe cont propriu un nou brand nascut la  New York . Poate ca a fost o surpriza faptul ca presa americana a condus ovatii in picioare .

Jacobs a inversat averile Louis Vuitton , si indiferent de negocierile din spatele scenei din ultimele cateva luni , am si Duffy par a fi lasand in termeni buni . Au fost imbratisari sincere din intreaga culise . Dar nu uita , designerul a ridicat un iad de-a lungul drum , si nu am timid complet departe de un pic de provocare aici , fie . Salvare gol pentru un G – string si LV Stephen Sprouse – proiectat logo mizgalit pe corpul ei tot , Edie Campbell a facut circuitul o pista in catuse si lanturi . Printre numeroasele provocari se va confrunta Asta Jacobs ” succesor la Vuitton , atunci cand el sau ea este numita In cele din urma , va fi de viata de pana la un moment neinfricat , Fabulous asa .

Cuvinte rezultate la cautari

obchod@mobilmax.sk loc:RO, antoinette.mcmullin@amcsa.co.za loc:RO, len@autoking.co.za loc:RO, rochi de seara lv 2014, rochii elegante champagna, robe de soirée ralph lauren 2013, sommerkjoler2014, mail jensen.as loc:RO, ralph@knysnafm.co.za loc:RO, mail pow-a-mate.co.za loc:RO,